14مزیت مهم بورس در اقتصاد

stock-market-economics-growth-concept-abstract-isometric-finance-background-vector-illustration-financial-investment-170105442
سهام

14مزیت مهم بورس در اقتصاد

14مزیت مهم بورس در اقتصاد

بورس اوراق بهادار با فراهم کردن ستون فقرات زیرساخت های اقتصادی یک کشور مدرن، نقش حیاتی در عملکرد اقتصاد ایفا می کند. بورس اوراق بهادار به شرکت ها کمک می کند تا برای توسعه، استخدام کارکنان واجد شرایط و تعمیر یا تعویض تجهیزات، پول جمع آوری کنند.

آنها همچنین به افراد امکان سرمایه گذاری در شرکت ها را می دهند. به گفته مؤسسه مالی شرکت، بورس‌ها نظم و مقرراتی را برای تجارت سهام ایجاد می‌کنند و به کاهش تقلب کمک می‌کنند. در نهایت، بورس ها و همه شرکت هایی که با بورس در ارتباط هستند، صدها هزار شغل ایجاد می کنند.

12مزیت مهم بورس در اقتصاد

1-گسترش کسب و کار را ترویج می کند

بورس‌ها به شرکت‌ها این امکان را می‌دهند که سرمایه خود را برای گسترش کسب و کار خود افزایش دهند. زمانی که یک شرکت نیاز به جمع آوری پول دارد، می تواند سهام شرکت را به عموم بفروشد. آنها این کار را با عرضه سهام خود در بورس انجام می دهند. گزارش های سالانه به سرمایه گذاران کمک می کند تا عملکرد شرکت های فهرست شده در بورس را تجزیه و تحلیل کنند.

سرمایه‌گذاران می‌توانند سهام عرضه‌های عمومی را خریداری کنند و پولی که از سرمایه‌گذاران جمع‌آوری می‌شود توسط شرکت برای توسعه عملیات، خرید شرکت دیگر یا استخدام کارگران اضافی استفاده می‌شود. همه اینها منجر به افزایش فعالیت اقتصادی می شود که به حرکت اقتصاد کمک می کند.

2-سرمایه گذاری گسترده را ترویج می کند

بورس اوراق بهادار به هر شخصی اجازه می دهد تا با استفاده از کارگزاران بورس، وب سایت های معاملاتی و سایر گزینه ها در بزرگترین شرکت های جهان سرمایه گذاری کند. سرمایه گذاران، چه بزرگ و چه کوچک، از بورس اوراق بهادار برای خرید آینده یک شرکت استفاده می کنند.

اگر مکان متمرکزی برای معامله سهام وجود نداشت، سرمایه گذاری برای افراد عادی امکان پذیر نبود. توانایی افراد عادی برای بازدید از وب سایت های بورس و سرمایه گذاری در شرکت ها منجر به افزایش ثروت برای سرمایه گذاران می شود. هنگامی که سرمایه گذاران پول خود را خرج می کنند، این افزایش ثروت منجر به فعالیت اقتصادی بیشتر می شود.

3-افزایش طبقه سرمایه گذار

بورس ها نظم و مقرراتی را برای روند معاملات سهام فراهم می کنند. بدون مقررات و حمایت های سهامدارانی که بورس ها ارائه می کنند، افراد کمی حاضر به سرمایه گذاری در سهام خواهند بود. به دلیل نظارت بر بورس ها، افراد عادی به سرمایه گذاری در سهام اعتماد دارند و این باعث می شود افراد بیشتری جزء طبقه سرمایه گذاران شوند. ثروت سرمایه‌گذاران در طول زمان افزایش می‌یابد که به آنها امکان می‌دهد بیشتر به اقتصاد کمک کنند.

ایجاد شغل مستقیم بورس ها و کلیه شرکت هایی که به بورس خدمات می دهند مانند شرکت های کارگزاری، بانک های سرمایه گذاری و سازمان های خبری مالی صدها هزار نفر را استخدام می کنند. اکثر مشاغل مرتبط با بورس اوراق بهادار مشاغل پردرآمد و شغلی هستند. در نتیجه، کارکنان این شرکت ها می توانند به رونق فعالیت های اقتصادی کمک کنند.

4-افزایش اعتماد سرمایه گذاران

سرمایه‌گذاران اگر بدانند شرکت‌هایی که معامله می‌کنند تحت نظارت یک نهاد تنظیم‌کننده هستند، احتمال بیشتری برای خرید اوراق بهادار خواهند داشت. اگر بورس ها وظیفه نظارت بر فرآیند معاملات سهام را به طور کامل انجام ندهند، عموم سرمایه گذاران اعتماد خود را به عدالت و ایمنی بازار سهام از دست خواهند داد.

اگر این اتفاق بیفتد، تمام فعالیت های اقتصادی که بورس ها ایجاد می کنند کاهش می یابد و این منجر به افت کلی فعالیت اقتصادی می شود. بورس ها باید مطمئن باشند که از سرمایه گذاران سوء استفاده نمی شود و سرمایه گذاران همچنان به سیستمی که بورس ها ایجاد کرده است اعتماد دارند.

5-کشف قیمت

یکی از مهمترین کارکردهای بورس، گرد هم آوردن خریداران و فروشندگان در یک مکان واحد و تسهیل در کشف قیمت است. نقش بورس اوراق بهادار در ایجاد مکانی که در آن تأثیر همه عواملی که می توانند بر کسب و کارها تأثیر بگذارند در قیمت سهام گنجانده شود، بسیار زیاد است. از آنجایی که قیمت گذاری اوراق بهادار تمام عوامل مرتبط را در بر می گیرد، سرمایه گذاران، معامله گران، طلبکاران و دولت ها نیازی به ارزیابی های تکراری ندارند.

6-سرمایه گذاری پس انداز را ترویج می کند

برای رشد یک اقتصاد، پس‌اندازهای شهروندان باید در راه‌هایی به کار گرفته شود که برای اقتصاد مفید است. بخشی از این امر بر عهده سیستم بانکی است که با استفاده از سپرده وام می دهد. یک بازار سهام روان و قابل اعتماد شهروندان را تشویق به سرمایه گذاری در مشاغلی می کند که می توانند از این سرمایه برای تولید بیشتر، تولید بهتر و اشتغال بیشتر استفاده کنند. بنابراین، بازارهای سهام می توانند نقش کلیدی در توسعه اقتصادی یک اقتصاد ایفا کنند.

7-تخصیص بهتر سرمایه را ترویج می کند

اطلاعات مربوط به شرکت‌ها در بازار سهام آسان‌تر به دست می‌آید زیرا رسانه‌های خبری احتمالاً هر رویدادی را که ممکن است بر ارزش بازار آنها تأثیر بگذارد پوشش دهند. خود شرکت ها ملزم به افشای اطلاعات کلیدی هستند. سرمایه گذاران همچنین به اطلاعات معاملات انبوه، معاملات داخلی و دارایی سرمایه گذاران و مروجین نهادی دسترسی دارند.

علاوه بر این، شرکت ها را می توان به بخش های مختلف و دسته های ارزش بازار تقسیم کرد که امکان مقایسه ساده تر را فراهم می کند. بنابراین، سرمایه‌گذاران برای تصمیم‌گیری بهتر و تخصیص سرمایه به کسب‌وکارهای خوب توانمند می‌شوند.

8- تبدیل شدن به رسانه برای سرمایه گذاری خارجی

در کشورهای در حال توسعه مانند هند، سرمایه گذاری های خارجی نقش مهمی در ارتقای صنایع جدید و تقویت صنایع موجود ایفا می کند. درآمد حاصله می تواند برای پذیرش پیشرفت های تکنولوژیکی، بهبود ظرفیت های تولید، استخدام استعدادهای بهتر و غنی سازی سرمایه انسانی موجود استفاده شود.

بازار سهامی که عملکرد روانی داشته باشد، در برابر تخلفات تنظیم شده باشد و شفاف باشد، می تواند به سرمایه گذاران خارجی اعتماد به نفس برای سرمایه گذاری در شرکت های یک کشور خاص بدهد.

رشد اقتصادی هند می تواند از سرمایه گذاری های خارجی بهره مند شود. مانند اکثر کشورهای در حال توسعه، درآمد قابل تصرف در هند در مقایسه با کشورهای توسعه یافته کمتر است. این امر جذب سرمایه صرفاً از منابع داخلی را دشوار می کند.

9- محرک رشد اقتصادی و فشارسنج اقتصادی بودن

همانطور که قبلا ذکر شد، یک بازار سهام با عملکرد خوب می تواند به جذب سرمایه گذاری از منابع داخلی کمک کند. این سرمایه‌گذاری‌ها می‌تواند برای بهبود ظرفیت‌های تولید به کار گرفته شود و به افزایش فرصت‌های شغلی کمک کند. بنابراین، بازارهای سهام می توانند به رشد اقتصادی یک کشور کمک کنند.

علاوه بر این، یک بازار سهام می تواند به عنوان یک فشارسنج اقتصادی عمل کند زیرا اثرات تغییرات در انتظارات رشد اقتصادی و رویدادهای مهم در قیمت سهام منعکس می شود. زمانی که شرایط اقتصادی مساعد باشد، قیمت سهام رو به افزایش است و بالعکس.

10-نقدینگی

انحلال دارایی ها، یعنی تبدیل آنها به پول نقد، می تواند کاری خسته کننده باشد. یافتن خریدار دشوار است و دریافت یک پیشنهاد معقول دشوارتر است. اما اگر دارایی مورد نظر یک اوراق بهادار قابل معامله در بازار سهام باشد، وضعیت به شدت تغییر می کند. بازارهای سهام به ارتباط خریداران و فروشندگان در سراسر مرزهای جغرافیایی و اجتماعی و اقتصادی کمک می کنند. این امر خرید یا فروش دارایی را بسیار ساده تر می کند.

11-معاملات امن

شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تحت نظارت و ملزم به رعایت استانداردهای خاصی هستند. همچنین، سرمایه گذاران می توانند انتظار داشته باشند که سطح پایه ای از اطلاعات در مورد همه شرکت ها در بازار سهام در دسترس باشد. علاوه بر این، تنظیم‌کننده‌ها و بورس‌ها در راستای حفاظت از منافع سرمایه‌گذاران و محدود کردن سوء رفتارها مانند دستکاری قیمت‌ها و تضمین امنیت معاملات تلاش می‌کنند.

12-زمینه را برای سفته بازی فراهم می کند

بازارهای سهام به شیوه ای منصفانه و تنظیم شده زمینه را برای سفته بازی فراهم می کنند. سفته بازی سالم می تواند به هموارسازی تغییرات در قیمت دارایی ها کمک کند. با توسعه شرایط، فعالیت های سفته بازی بر قیمت دارایی ها تأثیر می گذارد.

‘تغییر در قیمت دارایی ها به جای افزایش سرسام آور یا سقوط آزاد قیمت ها، در مراحل مختلف اتفاق می افتد. همچنین، معاملات سفته بازی تضمین می کند که دارایی ها نقد شوند (معامله آسان). افکار نهایی بازارهای سهام فرصتی برای خلق ثروت برای بسیاری از ما هستند.

اما این همه ماجرا نیست! علاوه بر این، آنها نقش مهمی در جذب سرمایه گذاری از منابع داخلی و خارجی دارند. آنها همچنین باعث شفافیت قیمت دارایی ها و تسهیل معاملات امن تر اوراق بهادار می شوند.

13_ایمنی در برابر تورم

هدف اساسی سرمایه گذاری ها تضمین آینده ما است، اما باید تورم را به طور مرتب پیگیری کنیم. اگر تورم و نرخ بازده سرمایه گذاری قابل مقایسه باشند، سودها صفر خواهد بود. در یک دنیای ایده آل، نرخ بازده سرمایه گذاری بالاتر از تورم خواهد بود. بازارهای سهام و شاخص های معیار به طور مداوم از تورم بهتر عمل کرده اند.

(حتما بخوانید: تورم چیست؟ کشش تقاضا و فشار هزینه) به عنوان مثال، اگر تورم حدود 3-4 درصد باشد، بازارها بازده سالانه تقریباً ده درصد را تجربه کرده اند. همچنین، معیارها با افزایش و کاهش خود منبع اصلی پیش‌بینی تورم بوده‌اند. به عنوان مثال، اگر بازار دائماً در حال سقوط است، این خبر منتشر می شود که تورم در کشور نزدیک است.

14_سرمایه گذاران از مزیت اقتصاد بهره مند می شوند

بازار سهام همیشه عاملی برای یک اقتصاد پر رونق است و به همه شاخص‌های رشد اقتصادی مانند تولید ناخالص داخلی (GDP)، تورم، سود شرکت‌ها و غیره پاسخ می‌دهد. سرمایه‌گذاران در بازار سهام می‌توانند مستقیماً از یک اقتصاد پر رونق بهره ببرند و ارزش سرمایه‌گذاری‌های آن‌ها همگام با گسترش اقتصادی افزایش می‌یابد.

وقتی یک اقتصاد در حال رشد است، درآمد شرکت ها افزایش می یابد و در نتیجه، درآمد افراد عادی افزایش می یابد. در نتیجه تقاضای مشتری افزایش می یابد و فروش افزایش می یابد. در نتیجه، ارزش سرمایه گذاری شما در یک شرکت خاص افزایش می یابد، یعنی قیمت سهم افزایش می یابد.

حالا که با 14مزیت مهم بورس در اقتصاد آشنا شدید برای سرمایه گذاری هوشمندانه در سهام در صورت تمایل مقاله های زیر را نیز مطالعه نمایید :

 

۱۱ سوال کلیدی در انتخاب سهام (نحوه انتخاب سهم در بورس به روش وارن بافت)

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • نویسنده
  • قسمت
  • زبان
Click outside to hide the comparison bar
مقایسه