اهرم در معاملات چیست؟

2
فارکس

اهرم در معاملات چیست؟

اهرم در معاملات چیست؟

وقتی صحبت از معاملات فارکس و CFD می شود، اهرم یکی از مهمترین مفاهیمی است که معامله گران جدید می توانند درک کنند. اگر یک معامله گر مبتدی هستید و به دنبال پاسخی برای این سوال هستید که اهرم در معاملات چیست؟ – شما به جای مناسب آمده اید.

در این مقاله، ما از نزدیک بررسی خواهیم کرد که اهرم معاملات فارکس چیست، چگونه کار می کند، مزایا و معایب آن و بسیاری موارد دیگر.

 اهرم در معاملات چیست؟

اهرم در معاملات چیست؟

اهرم شامل استفاده از سرمایه قرض گرفته شده به منظور تسهیل سرمایه گذاری است که در نتیجه بازده بالقوه بزرگ می شود.

اهرم CFD و Forex به معامله گران اجازه می دهد تا با سپرده اولیه کوچکتر به اندازه موقعیت های بزرگتر دسترسی داشته باشند. اساساً، هنگام معامله با اهرم، معامله گران از کارگزار خود پول قرض می گیرند تا قدرت خرید خود را افزایش دهند.

هنگامی که یک موقعیت معاملاتی اهرمی بسته شد، پول قرض گرفته شده به کارگزار بازگردانده می شود و معامله گر یا سود را دریافت می کند یا مسئول ضرر است.

به منظور دسترسی و حفظ موقعیت معاملاتی اهرمی، معامله گر باید کسری از ارزش معامله خود را به عنوان سپرده بگذارد. این سپرده به حاشیه معروف است.

اهرم معاملات معمولاً به صورت یک نسبت بیان می شود که نشان می دهد در مقایسه با مارجین چقدر می توانید موقعیتی را باز کنید.

به عنوان مثال، یک حساب معاملاتی با اهرم 1:30 به این معنی است که یک معامله گر می تواند یک موقعیت اهرمی را 30 برابر اندازه مارجین خود باز کند. اثر ضربه‌ای این خواهد بود که هر سود یا زیان ناشی از چنین معامله‌ای نیز مشمول همان ضرب 30 خواهد بود.

معامله اهرمی چگونه کار می کند؟

اکنون ما درک اولیه ای از اهرم در معاملات داریم، اما برای اینکه نشان دهیم اهرم در فارکس چگونه کار می کند، بهتر است به یک مثال نگاه کنیم.

فرض کنید یک معامله گر که به اهرم 1:20 دسترسی دارد می خواهد 100000 پوند GBPUSD یا یک لات بخرد.

برای محاسبه مارجین مورد نیاز برای باز کردن یک موقعیت، باید ارزش کل موقعیت را بر ضریب اهرم تقسیم کرد. بنابراین، در مثال بالا، حاشیه مورد نیاز 5000 پوند (یعنی 100000 / 20) است.

معامله گر ما مبلغ 5000 پوند سپرده گذاشته است تا در معرض موقعیتی به ارزش 100000 پوند قرار گیرد. جدول زیر تأثیر این معامله اهرمی را بر بازده بالقوه موقعیت خرید معامله گر ما در مقایسه با موقعیت بدون اهرم با همان اندازه نشان می دهد.

اهرم در معاملات چیست؟
اهرم در معاملات چیست؟

همانطور که مشاهده می شود، اثر اهرم افزایش بازده بالقوه معامله گر توسط ضریب اهرم است، زمانی که بازار در جهت پیش بینی شده حرکت می کند، این می تواند بسیار سودمند باشد.

با این حال، زمانی که بازار علیه معامله‌گر حرکت می‌کند، می‌تواند بسیار پرهزینه باشد و نشان می‌دهد که چقدر مهم است که با احتیاط با اهرم رفتار کنید.

چرا کارگزاران اهرم را ارائه می دهند؟

اکنون که فهمیدید اهرم چیست و چگونه کار می کند، ممکن است تعجب کنید که چرا کارگزاران به مشتریان خود فرصت معامله با آن را می دهند.

کارگزاران پول خود را از طریق کارمزد معاملاتی به دست می آورند و به عبارت ساده، هر چه موقعیت معاملاتی بزرگتر باشد، کارمزد بیشتری دریافت می کنند. این نه تنها برای کمیسیون های معاملاتی (در صورت وجود)، بلکه برای اسپرد – که یکی از منابع اصلی درآمد برای یک کارگزار آنلاین است، صادق است.

بنابراین آیا کمیسیون و اسپرد تنها هزینه ای است که هنگام معامله با اهرم انجام می شود؟

خیر. موقعیت های اهرمی نیز در صورتی که یک شبه باز باقی بمانند، مشمول هزینه بهره ای هستند که به عنوان سوآپ شناخته می شود. این کارمزدها بسته به دارایی مورد معامله و کارگزاری که استفاده می کنید متفاوت است. زمانی از روز که در آن کارمزد سوآپ متحمل می شود نیز از کارگزاری به کارگزاری دیگر متفاوت است.

اهرم در معاملات چیست؟

مزایا و معایب اهرم در فارکس

در حال حاضر جای تعجب نیست که بزرگترین مزیت اهرم در معاملات نیز می تواند بزرگترین سقوط آن باشد.

اهرم فارکس این فرصت را برای معامله گر فراهم می کند تا سود بالقوه خود را در زمانی که بازار به نفع خود حرکت می کند، افزایش دهد، در حالی که به معامله گران اجازه می دهد تا سرمایه خود را برای استفاده برای سایر اهداف تجاری یا سرمایه گذاری آزاد کنند.

با این حال، تجارت با اهرم، علاوه بر افزایش سود بالقوه، پتانسیل افزایش زیان ناشی از هرگونه حرکت نامطلوب بازار را نیز دارد.

به همین دلیل، اهرم معاملاتی باید با احترام و احتیاط زیاد مورد استفاده قرار گیرد، زیرا پتانسیل تأثیرات فاجعه‌بار بر امور مالی معامله‌گران را دارد. به همین دلیل بسیار مهم است که در هنگام معامله در بازارهای مالی، یک استراتژی مدیریت ریسک مناسب داشته باشید.

نتیجه نهایی

اکنون باید معنای اهرم در معاملات و همچنین نحوه عملکرد معاملات اهرمی را درک کنید.

اگر یک پیام کلیدی برای حذف این مقاله وجود دارد، این است که هنگام معامله با اهرم باید مراقب باشید. اهرم فارکس و CFD در صورت استفاده صحیح می تواند ابزار فوق العاده مفیدی برای معامله گران باشد، با این حال، اگر با احتیاط استفاده نشود، پتانسیل ایجاد ضررهای سنگین را نیز دارد.

بنابراین، برای معامله گران مهم است که از اهرم فارکس در ارتباط با یک برنامه مدیریت ریسک مناسب استفاده کنند.

سوالات متداول اهرم معاملات فارکس

نسبت اهرمی در معاملات فارکس چیست؟

اهرم معمولاً به صورت یک نسبت بیان می شود که نشان می دهد یک معامله گر چقدر می تواند موقعیت اهرمی را در مقایسه با حاشیه باز کند. به عنوان مثال، نسبت اهرم 1:30 به این معنی است که یک معامله گر می تواند اندازه موقعیتی را 30 برابر اندازه مارجین خود باز کند.

چرا اهرم بازدهی را افزایش می دهد؟

هنگام معامله با استفاده از اهرم، معامله گران می توانند با سپرده اولیه کوچکتر به اندازه موقعیت های بزرگتر دسترسی داشته باشند. به عنوان مثال، اگر معامله گر دارای اهرم 1:20 باشد، به این معنی است که می تواند یک موقعیت اهرمی را 20 برابر اندازه مارجین خود باز کند. اثر ضربه‌ای این است که هر سود یا زیان محقق شده توسط معامله‌گر مشمول همان ضرب خواهد شد.

حداکثر اهرم در معاملات فارکس چیست؟

حداکثر مقدار اهرمی که در اختیار معامله‌گران قرار می‌گیرد به موقعیت آنها و معامله‌گر فردی مورد نظر بستگی دارد.

در بریتانیا و اتحادیه اروپا، سازمان رفتار مالی (FCA) و سازمان بازار و اوراق بهادار اروپا (ESMA) و هر دو مقرراتی وضع کرده اند که میزان اهرم موجود برای معامله گران خرده فروشی را بین 1:30 و 1:2 بسته به دارایی محدود می کند.

 

آیا معامله گری فارکس سودآور است؟ کسب درآمد در بازار فارکس​

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • نویسنده
  • قسمت
  • زبان
Click outside to hide the comparison bar
مقایسه